img_1698

 

The motion studio är ett företag som jobbar med Friskvård och prestation oavsett nivå och arena. Detta innebär att du som privatperson – Företag  eller idrottsförening kan ta del av vårt unika koncept för att öka prestationen och minska frånvaro  i/på  just din Arena. Denna Arena kan vara; hemmet – ishallen – kontoret – golfbanan etc.

Vår Expertis inom intrinsic Biomechanics är den kunskap vi använder för att analysera just dina nerv och muskel obalanser. Vi relaterar vår analys till den kravprofil du har för din prestation. Sedan leder vi dig genom de 3 stegen som är unikt för vårt koncept.

img_0660

1: Normalisera rörelser i de leder som är inskränkta

2: Stabilisera. Nästa steg är att vi skapar stabilitet i din nya rörelseförmåga för att neuromuskulärt kunna styra dina rörelser i isolerade rörelser för att sedan integrera och koppla på fler muskler i rörelsekedjan.

3: Funktionalisera, sista steget då är vi i full prestation utifrån din vardag och aktivitet där kroppen är involverad fullt ut.

Genom detta unika koncept har vi tagit individer från skada till aktivitet – Från okontrollerade rörelser till Kontrollerade rörelser och förbättrade resultat. Minskad sjukfrånvaro och framförallt ökat närvarande i sin närvaro.

Våra Ledord är; KUNSKAP – KVALITET -RESULTAT.

Vi kan med stolthet säga att vi varit delaktiga i mångas framgång så väl som NHL spelare – Golfare -Boxare – Företag – Privatpersoner mm.
img_2726

Är du intresserad av att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig, tveka inte att höra av dig.